Voorzitter

Frans Swennen

Acteur

Ondervoorzitter

Jos Schoups

PR verjaardagen leden

Secretaris

Astrid Appermans

PR / Actrice

Huisregisseur

René Souverijns

Acteur / Leesclub

Huisregisseur

Geert Vuurstaek

Acteur

Penningmeester

Jos Steegen


Bestuurslid

Annemie Haeldermans

PR / Actrice

Bestuurslid

Martine Appermans

Verantwoordelijke kaartverkooop

Bestuurslid

Carine Appermans

Regie- en requisietenassistentie

Bestuurslid

Bjorn Rasking

ActeurOnze MedewerkersActeurs & Actrices
Technische ploeg Podiumbouw
Licht- en geluidsploeg
Voorzeggersploeg

Schminkersploeg

Public Relationsploeg
Ploeg zaallogistiek
Cateringploeg
Zin om onze toneelfamilie te vervoegen?
Tot op vandaag heeft ‘Rommedom’ reeds 52 toneelstukken opgevoerd. Blijspel, drama, revue, volkstoneel, eigen producties, het is ‘Rommedom’ allemaal niet vreemd na meer dan 40 jaar bestaan en dan hebben wij het nog niet over onze ‘wagenspelen’, onze medewerking aan ‘Eigenbilzerse feesten’ met o.a. de lichtjeswandelingen, ‘het echte kerstgevoel’, ‘Kunst in het dorp’.

Toneel brengen is: zich kunnen inleven in een rol, genieten van gepast woordgebruik, de kunst van de perfecte timing, emotie, ontroering, een lach losweken, spanning opbouwen en behouden, een oefening in vertrouwen, met plezier keihard repeteren met vrienden, ploegsport voor al wie meewerkt op,achter, langs of voor de bühne. Kortom om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

Naar toneel kijken is: spanning beleven, stilte en gebulder, meegesleept worden in het verhaal, de ontroering voelen, ontladen, wegdromen, verpozen, verademen, genieten, …

Zin om de ‘Rommedom’-familie te vervoegen in een rol als acteur/actrice,PR,techniek (geluids- en/of lichtinstallatie),catering,…? Geef ons dan een seintje.

Contactformulier